Anastasia Beverly HillsDe brow-goeroe Anastasia is in Amerika welbekend en uitgegroeid tot een icoon voor het stylen van wenkbrauwen. Niemand stylt en vormt brows zoals zij dit doet en voor de Hollywood-elite staat haar salon dan ook bekend als dé plek voor perfecte brow-shaping. Anastasia’s expertise en warme persoonlijkheid hebben haar zeer geliefd gemaakt bij haar klanten en in de professionele beauty-industrie.

Met haar wel-ontwikkelde techniek en haar gevoel voor service, heeft Anastasia een schitterende reputatie opgebouwd als top-styliste voor brow-shaping. In de loop der jaren heeft ze ook een zeer loyale sterrenklantenkring opgebouwd. Zo behandelt ze regelmatig bekendheden als: Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Claudia Schiffer en Melissa Etherigde. Haar populaire salon in Beverly Hills wordt gekenmerkt door een prettige sfeer mede door haar professionele team.

AnastasiaAnastasia Soare is opgegroeid in Constanta, Roemenië, gelegen aan de Zwarte zee. Hier had haar moeder, Vitoria Babu, een kleermakersatelier. Door het interesseveld van haar moeder is Anastasia gestimuleerd om haar eigen interesse te ontwikkelen voor design en ontwerpen. Anastasia is in die tijd ook afgestudeerd als architect. In haar huidige carrière heeft zij nog steeds profijt van haar kennis van design en structuur.

Na haar studie heeft Anastasia rustperiode ingebouwd om meer tijd door te brengen met haar dochter en haar man. Het begon echter al snel te kriebelen en zodoende is Anastasia begonnen aan een aanvullende opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Voor de baan van haar man verhuist Anastasia met haar gezin naar Amerika. Binnen enkele maanden heeft zij een baan gevonden bij een salon op Melrose Place. Naast de gebruikelijke behandelingen geeft Anastasia ook veel aandacht aan de wenkbrauwen van haar klanten. Binnen twee jaar is haar service zo populair, dat ze besluit een salon voor zichzelf te openen in het Juan Juan Beauty Center in Beverly Hills. Haar klantenkring groeide dagelijks en al spoedig bleek de salon te klein. En zo is de huidige salon in down-town Beverly Hills geopend.

Tegenwoordig is dit dé plek geworden waar mensen in de rij staan om hun wenkbrauwen te laten behandelen door Anastasia of één van de door haar opgeleide brow-stylisten. Zij en haar team werken zes dagen in de week, veertien uur per dag om aan de vraag te kunnen voldoen. Op zondag plant Anastasia de zogenoemde huisbezoeken voor een selecte groep van beroemdheden. Na een behandeling voelen mensen alsof ze een instant lift hebben ondergaan.

Aanvullend heeft Anastasia een assortiment aan wenkbrauw make up ontwikkeld. Middels dit assortiment kunnen vrouwen thuis ook een Hollywood wenkbrauw creëren als een ware make up artiest.

In Amerika wordt het merk Anastasia Beverly Hills in iedere Sephora verkocht en zijn er in-store Anastasia salons in 65 Nordstrom winkels. Het succes van haar hoogwaardige producten en haar perfecte wenkbrauwbehandelingen is ook in het buitenland doorgedrongen. Zo wordt het merk nu internationaal uitgerold in iedere Sephora parfumerie in Griekenland en Japan. Daarnaast worden de producten succesvol geëxporteerd naar Frankrijk, Australië, Canada, Ierland, Zweden, Denemarken, Nieuw-Zeeland en dan nu ook in Nederland.

Naast haar passie voor wenkbrauwen, beauty en natuurlijk haar gezin, wil Anastasia ook wat doen voor haar omgeving. Daarom werkt zij nauw samen met vele goede doelen zoals o.a. de Blue Heron Foundation -een stichting voor Roemense weeskinderen- en Women’s Research Cancer Fund. Voor de laatste heeft Anastasia een speciale pincet ontwikkeld. De volledige opbrengst van de verkopen hiervan gaat naar het fonds.

Anastasia gelooft erin dat service en zorgen voor de medemens bijdragen aan een betere wereld. Deze filosofie leidt haar in de keuzes voor haar werk en dagelijkse leven.


Moeite met het bepalen van de vorm wenkbrauw die perfect bij jouw gezicht past? Wij helpen je een handje met het bepalen van het juiste stencil!

Anastasia Soare ontdekte dat er maximaal 5 botstructuren in het gezicht bestaan. Dit betekent dat bij alle mensen over de gehele wereld slechts 5 verschillende vormen in het gezicht te herkennen zijn.
Aan de hand van deze wetenschap heeft Anastasia vijf verschillende stencils ontwikkeld, waarmee jij de perfect gevormde wenkbrauw kunt creëren.

Door gebruik te maken van de Golden Ratio wordt er aan de hand van 3 vaste punten in het gezicht bepaald welk stencil bij jouw gezicht past. Dit gepatenteerde systeem is absoluut uniek voor de producten van Anastasia Beverly Hills.

Anastasia Beverly Hills Brows


Golden Ratio

In bovenstaande afbeelding is te zien hoe de 3 punten voor de 'perfecte Anastasia wenkbrauw' worden bepaald. Deze 3 punten komen exact overeen met 1 van de 5 stencils, waarmee je de perfecte vorm voor jouw gezicht kunt bepalen. Je hebt hiermee jouw Golden Ratio gevonden!
In onderstaande afbeelding zie je hoe de 3 punten vervolgens worden toegepast op het gezicht, waarna vervolgens de prefecte wenkbrauw kan worden 'ingetekend' met behulp van de Anastasia producten.

De stencils zijn per 5 stuks verpakt, zodat je altijd jouw perfecte wenkbrauw kunt creëren.

Welke wenkbrauw past bij jouw gezicht? Heb jij Medium Arch, High Arch, Slim High Arch, Petite Arch of Full Arch wenkbrauwen?
 
Bekijk de video waarin Anastasia Soare zelf uitlegt hoe je haar producten toepast.


Het menselijk oog is constant op zoek naar balans. Objecten en vormen die in de juiste verhouding zijn, worden waargenomen door het menselijk oog als aangenaam of zelfs mooi. klassieke architectuur, beelden, kunstwerken en zelfs de mooiste gezichten ter wereld worden vaak gezien als prachtig, omdat ze elk een perfect evenwicht vertonen dat mensen onbewust kunnen berekenen. Deze perfecte balans wordt aangeduid door geleerden als ‘the golden ratio’.

The Golden Ratio, in nederland beter bekend als de gulden snede, staat gelijk aan de juiste balans en proportie. Anastasia is de eerste die ontdekte dat ongeacht ras, geslacht of huidskeur in het gezicht universele verhoudingen bestaan. Leonardo da vinci ontdekte al eerder universele verhoudingen in het menselijk lichaam. Deze universele verhoudingen in het gezicht, de golden ratio, vormen de basis voor de unieke methode van Anastasia. Met de golden ratio creëer je evenwicht in het hele gezicht, de wenkbrauwen zijn hierbij het uitgangspunt.

In het ideale geval bestaat het gezicht uit drie gelijke delen. Het eerste deel is van de top van het voorhoofd naar de top van de wenkbrauwen. Het tweede is van de top van de wenkbrauwen tot op de bodem van de neus. Het derde deel is van de top van de cupido boog tot aan de onderkant van de kin. De ideale gezichtsvorm is 2/3 zo breed als het lang is en symmetrisch aan beide zijden.

Gezien de complexiteit van deze materie ontwikkelde Anastasia de gemakkelijkste manier om in elk gezicht evenwicht te brengen door middel van de toepassing van de golden ratio in de wenkbrauwen. De techniek berekent het exacte begin – en eindpunt samen met de ideale boog voor elk gezicht. Om te ontdekken welke golden ratio passend is bij jouw botstructuur ontwikkelde Anastasia drie eenvoudige meetpunten. Deze drie punten zijn de eerste stap in het creëren van symmetrie en proportie in het gezicht. Het was de droom van Anastasia deze methode voor iedereen toegankelijk te maken. Anastasia creëerde een set van vijf gepatenteerde stencils die de ideale wenkbrauwvorm voor elk type gezicht bepaald. Dus wat bij jouw gezicht past dat maakt je mooi!

Anastasia heeft met haar uitgebreide (wenkbrauw)make-up assortiment de balans gevonden tussen beauty en wetenschap. Het enige wat jij hoeft te doen is deze tools toe te passen en je zult versteld zijn van het oogverblindende resultaat.

De golden ratio maakt gebruik van de wenkbrauwen als uitgangspunt voor schoonheid. Goed geproportioneerd wenkbrauwen omlijsten het hele gezicht en helpen om evenwicht en symmetrie te creëren.

  • Producten
  • Keuzehulp
  • Biografie
  • Stencils
  • Golden Ratio