Anastasia Beverly Hills Keuzehulp Stencils

Moeite met het bepalen van de vorm wenkbrauw die perfect bij jouw gezicht past? Wij helpen je een handje met het bepalen van het juiste stencil!

Anastasia Soare ontdekte dat er maximaal 5 botstructuren in het gezicht bestaan. Dit betekent dat bij alle mensen over de gehele wereld slechts 5 verschillende vormen in het gezicht te herkennen zijn.
Aan de hand van deze wetenschap heeft Anastasia vijf verschillende stencils ontwikkeld, waarmee jij de perfect gevormde wenkbrauw kunt creëren.

Door gebruik te maken van de Golden Ratio wordt er aan de hand van 3 vaste punten in het gezicht bepaald welk stencil bij jouw gezicht past. Dit gepatenteerde systeem is absoluut uniek voor de producten van Anastasia Beverly Hills.

Anastasia vorm stencil

Golden Ratio

In bovenstaande afbeelding is te zien hoe de 3 punten voor de 'perfecte Anastasia wenkbrauw' worden bepaald. Deze 3 punten komen exact overeen met 1 van de 5 stencils, waarmee je de perfecte vorm voor jouw gezicht kunt bepalen. Je hebt hiermee jouw Golden Ratio gevonden!
In onderstaande afbeelding zie je hoe de 3 punten vervolgens worden toegepast op het gezicht, waarna vervolgens de prefecte wenkbrauw kan worden 'ingetekend' met behulp van de Anastasia producten.

Anastasia Beverly Hills wenkbrauw tekenen 

De stencils zijn per 5 stuks verpakt, zodat je altijd jouw perfecte wenkbrauw kunt creëren.

Welke wenkbrauw past bij jouw gezicht? Heb jij Medium Arch, High Arch, Slim High Arch, Petite Arch of Full Arch wenkbrauwen?
 
Bekijk onderstaande video waarin Anastasia Soare zelf uitlegt hoe je haar producten toepast.

Anastasia Arches