Meer afbeeldingen

Balmain Beauty Bag

€ 56,87

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Goede haarverzorging is essentieel om het haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions. De nieuwe Balmain hair care lijn is speciaal ontwikkeld om die extra verzorging te geven en zowel het eigen haar als het toegevoegde haar in perfecte conditie te houden.


Balmains geweldige verzorgingslijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair mask en Shine spray. De prachtige verpakking van de verzorgingslijn vertegenwoordigt de klasse en stijl van Balmain Paris, met een knipoog naar de mode van nu, zodat het een sensationele indruk maakt in de salon.


De Shampoo en Conditioner, geschikt voor dagelijks gebruik, zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten voor een optimale reiniging en voeding van het haar en de hoofdhuid.
De Hair Mask is een wekelijkse behandeling van 5 minuten, waarbij het haar wordt versterkt en meer vitaliteit en glans krijgt. De Shine Spray geeft niet alleen een stralende glans aan het haar, maar beschermt het ook tegen uitdroging en gespleten punten.

Meer info

Balmain Shampoo, 250ml
Een milde shampoo met groene thee extracten. Deze shampoo geeft een natuurlijke glans en beschermt de kleur van het haar. Voor dagelijks gebruik
 

Balmain Conditioner, 250ml
Balmain Conditioner zorgt ervoor dat de natuurlijk vochtigheidsbalans in het haar blijft. Het bevat groene thee extracten. Daarnaast ontwart, steilt en beschermt het uw haar. Het geeft glans door envoudig en alleen te borstelen. Het beste resultaat met de Balmain Shampoo.


Balmain Hairmask, 150ml
Balmain Hairmask verzorgt het dorge en beschadigde haar. Het versterkt van binnenuit en geeft vitaliteit en glans. Het beste resultaat bereikt u in combinatie met de Balmain Shampoo. Verzorgt u het haar één maal per week met de Balmain Hairmask. Op vochtig haar aanbrengen, 5 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen.


Balmain Shine Spray, 75ml
De Shine Spray verleent het haar een stralende glans. Het maakt het haar niet zwaarder en is niet vet. Het voorkomt dat de haarpunten splijten en geeft UV-bescherming. Geschikt voor dagelijks gebruik.


Balmain Borstel
Wanneer u uw haar borstelt, gebruik dan een grote zachte borstel. Wij adviseren u de Balmain borstel omdat deze u ervan verzekerd dat uw haar daarin niet in de knoop geraakt. Tevens geeft het uw haar glans. Het is belangrijk dat u in de punten begint met het borstelen en langzaam met de haarlengte naar boven werkt. Wanneer u 's nachts uw haar in een staart knoopt, voorkomt het tevens dat uw haar gaat klitten en sneller beschadigd.