Meer afbeeldingen

  • beautyblender - BBF beauty's best friend
  • beautyblender - BBF beauty's best friend
  • beautyblender - BBF beauty's best friend

beautyblender - BBF beauty's best friend

€ 39,99

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

 SHARE YOUR HEART! Met twee original beautyblenders is deze nieuwe set het perfecte middel om je bestie te laten zien dat ze nooit genoegen moet nemen met minder dan flawless make-up applicatie. 


De Beautyblender - BBF Beauty's Best Friend zijn twee zachte sponsjes, speciaal ontwikkeld om make-up aan te brengen op je gezicht. De mooie afgeronde vlakken van het sponsje zorgen voor een vlekkeloze en egale teint.


Door de smalle bovenkant kun je makkelijk moeilijker bereikbare plekken bereiken (zoals je neus of ogen). De bredere kant gebruik je op je voorhoofd en wangen. Wij adviseren dit product bij de Contour Cream Kit.

Meer info

 

 

Hoe te gebruiken:
Gebruik Beautyblender voor het aanbrengen van je foundation, primer, BB creams, crème blush, poeders en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt de Beautyblender Original droog, maar ook vochtig gebruiken. Als je hem graag vochtig gebruikt kun je het beste het sponsje nat maken en het overtollige water uitknijpen. Breng vervolgens je make-up naar wens aan. Hierna kun je met het sponsje rustig deppen op je gezicht om zo een egale teint te creeëren.