Meer afbeeldingen

Beautyblender - Blotterazzi

€ 19,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Beauty lovers opgelet! Er is eindelijk een beauty tool die zorgt voor een nauwkeurige blotting on-the-go! 

blotterazzi van beautyblender is de eerste wasbare en herbruikbare blotting cushion. In de vorm van een roze beautyblender, zijn deze blotting cushions zo gevormd om alle contouren van het gezicht te bereiken en zijn een slim alternatief voor de traditionele blotting papers. De blotterazzi blotting cushions zitten verpakt in een handige druppelvormige case voor on-the-go! 

Meer info

blotterazzi zorgt ervoor dat de olie voorzichtig wordt opgetild uit de huid zonder dat het jouw make-up absorbeert. Perfect om te gebruiken als een final touch-up ‘s avonds of de gehele dag door om jouw huid er picture-perfect uit te laten zien. De blotterazzi blotting cushions bestaan uit hetzelfde bekroonde beautyblender materiaal. 

Twee herbruikbare blotterazzi blotting cushions zijn verpakt in een chique druppelvormige case. Perfect voor in je tas of clutch. Door de geventileerde verpakking blijft blotterazzi hygiënisch en zorgt het voor een frisse touch-up. Was en droog de ene blotting cushion en neem de ander met je mee.