Meer afbeeldingen

  • Beautyblender Bubble

Beautyblender Bubble

€ 19,95

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

De Beauty Blender Bubble is een special edition lichroze beautyblender waarme je simpel en professioneel je foundation, blush en poeder aanbrengt. 

Vanaf nu zal het makkelijker zijn om moeilijk bereikbare en smalle contouren van je gezicht te bereiken. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint en heeft een ultiem bereik. De Beauty Blender zal een professioneel en streeploos resultaat behalen.


De eerste randloze spons ter wereld. Door de speciale vorm van de Beauty Blender kun je perfect bij alle contouren van je gezicht komen met een professioneel streeploos resultaat.


Het is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het unieke design en structuur zorgt voor een vlekloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de Beauty Blender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken. 

Meer info

-