Meer afbeeldingen

  • Beautyblender micro.mini Bubble

Beautyblender micro.mini Bubble

€ 19,95

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

De Beauty Blender Micro Mini Bubble is een ultra fijne zachte spons om je concealer aan te brengen op je gezicht. 

Vanaf nu zal het makkelijker zijn om moeilijk bereikbare en smalle contouren van je gezicht te bereiken. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint en heeft een ultiem bereik. De Beauty Blender Micro Mini zal een professioneel en streeploos resultaat behalen.


De eerste randloze spons ter wereld. Door de speciale vorm van de Beauty Blender kun je perfect bij alle contouren van je gezicht komen met een professioneel streeploos resultaat.


De Beauty Blender is een zachte spons om make-up aan te brengen op het gezicht. Het unieke design en structuur zorgt voor een vlekloze en egale teint. Foundation en blush kunnen eenvoudig aangebracht worden met de Beauty Blender. De eivormige spons vormt zich perfect naar de contouren van uw gezicht. Door de smallere bovenkant is het makkelijk om moeilijk bereikbare plekken te bereiken zoals de neus en de ogen. De bredere kant kan worden gebruikt voor grotere oppervlakken. Gebruik de Beauty Blender voor het aanbrengen van onder andere primers, foundations, BB creams, poeders en crème blush.

Meer info

-