Meer afbeeldingen

Beautyblender - Summer Fling

€ 49,95

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

De Beauty Blender Summer Fling is een set van 3 Beautyblender geinspireerd door de warme kleuren van een zonsondergang. Summer Fling is de ultieme kit met heldere, gewaagd gekleurde beautyblenders voor de ultieme makeup applicatie.


In deze limited edition set zitten de originele roze Beautyblender, de Beautyblender Pop in een levendige oranjekleur en de Beautyblender Glow in een neon groen kleur.


Met deze Beautyblenders breng je simpel en professioneel je foundation, blush en poeder aan. 

Vanaf nu zal het makkelijker zijn om moeilijk bereikbare en smalle contouren van je gezicht te bereiken. Het unieke design zorgt voor een vlekkeloze en egale teint en heeft een ultiem bereik. De Beauty Blender zal een professioneel en streeploos resultaat behalen.


De eerste randloze spons ter wereld. Door de speciale vorm van de Beauty Blender kun je perfect bij alle contouren van je gezicht komen met een professioneel streeploos resultaat.

Meer info

Materiaal
De spons bestaat voor 100% uit latex vrij materiaal met een zeer fijne structuur.

Beautyblender kiest voor veilig, in water oplosbare kleurstoffen die niet schadelijk zijn voor het milieu en de kleur van het schuim zal behouden.

Hoe te gebruiken

1. Maak de Beautyblender vochtig in water
2. De spons wordt nu tot 2 keer zo groot!
3. Knijp overtollig vocht uit de Beautyblender
4. Nu is de Beautyblender klaar voor gebruik.
5. Dep de Beautyblender in je favoriete make-up. (Let op: Niet wrijven!)
6. Breng nu al stippend je make-up aan op je gezicht tot je een perfect resultaat hebt. (Let op: Niet wrijven!)
7. Ben je klaar? Laat de hem drogen op kamertemperatuur in een goed doorluchtige en droge ruimte. Dit voorkomt dat het materiaal stikt.
8. Geniet van een comfortabele, egale en streeploze finish
9. Simpel en professioneel je foundation, blush en poeder aan brengen met de Beautyblender.

Let op: Een nieuwe Beautyblender kan in het begin kleur verliezen als hij vochtig wordt. Dit is normaal en behoort tot de eigenschappen van de Beautyblender.