Ben jij ook in het bezit van een Anastasia Beverly Hills Contour Kit? Dan ken je vast wel het probleem dat je de ene kleur meer gebruikt dan de ander. Anastasia Beverly Hills had in de VS al refills voor deze populaire kits in het assortiment, maar helaas konden we deze in Nederland nog nergens krijgen. Fans van de Contour Kits kunnen gelukkig nu hun hart ophalen, want de refills zijn eindelijk eenvoudig in Nederland te verkrijgen!

De Anastasia Beverly Hills Contour Kits Powder zijn er in twee kleuren: Light to Medium en Medium to Tan. Beide Kits bevatten elk zes kleuren om je gezichtsvormen te accentueren. Vaak gebruik je een aantal van deze kleuren meer dan anderen, waardoor je een kit krijgt met een aantal kleuren waarvan je de 'pan' hebt geraakt. Gelukkig kan je nu refills bestellen van je veelgebruikte kleuren!

Het toffe van de refills is dat ze niet alleen in de kleuren komen die in de bestaande kits zitten, maar dat er een hele range van 29 kleuren is! Op deze manier kan je een hele custom-made Contour Kit samenstellen.

Vind je het nou lastig lastig om de Contour Kit te gebruiken of vraag je je af waar je de kleuren precies voor gebruikt? Op YouTube staan goede tutorials. Wij vinden zelf deze tutorial erg handig!

 

refills

Een aantal tips om je gezicht te contouren met de Anastasia Contour Kit:

- Zorg dat je onzuiverheden en roodheden egaliseert met een foundation die past bij jouw huidskleur. Een egale basis is essentieel voor een mooie contour. Poeder dit af met een transparante gezichtspoeder. 

- Breng met een kleine poederkwast de kleur 'Banana' aan onder je ogen. Blend dit mooi uit richting je slapen en je jukbeenderen. Breng deze kleur ook aan op je kin en de brug van je neus. 

- Breng met een schuine poederkwast een kleur die twee à vier tinten donkerder is dan je eigen huidskleur aan onder je jukbeenderen, op je slapen en onder je kaaklijn. Blend dit met vloeiende bewegingen uit naar boven toe. 

- Breng met een kleine poederkwast een kleur die twee tinten lichter is dan je eigen huidskleur aan op je jukbeenderen. Eventueel kan je dit ook nog aanbrengen op je kin en  tussen je wenkbrauwen. 

- Nu kan je ervoor kiezen om het geheel af te maken met een blush of het zo te laten.

- Ben je iets te enthousiast geweest? Pak dan een gezichtspoeder in de kleur van je eigen huid en breng dit met een grote poederkwast aan op de plekken die je wilt corrigeren. Blend de kleuren langzaam met elkaar. Et voila!

Probeer gewoon verschillende looks uit met je Contour Kit, het hoeft niet meteen perfect. Ze zeggen niet voor niets "oefening baart kunst". 

 

De refills kan je hier bestellen.