Nieuw jaar, nieuwe trends! Zo ook op beauty gebied. 2016 was het jaar van de brows, de matte lippen en de highlighter. Benieuwd of deze trends ook doorzetten in het nieuwe jaar?

Wij laten je zien wat volgens insiders de beautytrends worden voor 2017!

 
Like Rapunzel

Dacht je er net aan om een bobje te laten knippen? Think again, want volgens insiders is 2017 het jaar voor lang, stijl haar. Niet zomaar lang haar, maar zeker tot aan de taille. We zagen deze trend al bij Kim Kardashian en Beyoncé. Hoe creëer je deze hairstyle? Verzorg en bescherm je lokken goed: je haar groeit gemiddeld met 1 cm per maand. Tegen de tijd dat het 2018 is, heb jij ook ultralang haar. Mocht je nou niet zo lang kunnen wachten: clip-in of flip in extensions zijn een goede oplossing!
Kim Kardashian long hair  Beyonce long hair
 
Blushing you

2016 was het jaar van contouring en shaping. In 2017 mag daarnaast je blush ook weer gezien worden! Blend je blush lichtjes van jukbeen tot slaap of zet je jukbeenderen stevig aan met een felroze blush. Je felroze wangetjes mogen best opvallen!
Kristen blush
 
The Red Lip kind of Natural

In 2017 draait het allemaal om natuurlijke schoonheid met een touch of red! Frisse huid, licht aangezette wenkbrauwen en subtiele oogschaduw, maar wel met roodgestifte lippen erbij! We zagen deze look al voorbijkomen bij Kate Hudson en Gigi Hadid.
kate red  Gigi
 
Glitter, glitter all the way

Yes, de glittertrend duurt nog wel even! Niet alleen highlighter is wederom populair dit jaar, maar ook de glitter lips zijn hot in 2017. Of dit zo makkelijk is vragen wij ons af (lees glitter everywhere!). Wil je toch wat glitter in je look verwerken, dan is het ook tof om het op je onderste wimperrand aan te brengen. Of breng gewoon wat extra highlighter aan…
glitterundereye  glitterlippen  highlighter

Welke trends vind jij tof?