12% korting

Meer afbeeldingen

Cloud Nine Micro Wand

Normale prijs: € 169,94

Special Price € 149,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Details:

Cloud Nine Micro Wand is het perfecte krultang om de mooiste krullen te creëren. De Micro Wand is een korte krultang die geschikt is voor kort tot half lang haar en ideaal voor het maken van verschillende krullen. Cloud Nine Micro Wand is in te stellen op drie warmtestanden: LOW, MED en HIGH van 150 graden tot 230 graden. Dit maakt de krultang geschikt voor ieder haartype. De Micro Wand is makkelijk in te stellen door het one-touch systeem.

Het handige LED display laat duidelijk zien op welke warmte de krultang staat ingesteld. De keramische, conische staaf bevat een geheim ingrediënt waardoor het haar een mooie glans krijgt. De unieke snoer van de Micro Wand zorgt voor een ultieme bewegingsvrijheid en draait 360°. De intelligente technologie herkent het wanneer de Micro Wand 30 minuten niet gebruikt is en schakelt in dit geval automatisch uit. De Cloud Nine Micro Wand beschikt over dual voltage, wat betekent dat de krultang in ieder land te gebruiken is.

Meer info

Overige informatie:
 • Totale lengte tot aan het snoer: 29 cm
 • Lengte keramische staaf: 15 cm
 • Breedte keramische staaf: 2,5 tot 3,5 cm
 • Lengte van het snoer: 2,40 m


 • Inclusief:
 • Hittebestendige beschermhuls
 • Hittebestendige handschoen


 • Gebruik:
 Zet de Cloud Nine Micro Wand aan en laat de krultang op temperatuur komen. Verdeel het haar in verschillende laagjes met de Cloud Nine Verdeelklemmen en bewerk deze één voor één met de krultang voor het beste resultaat.

  Resultaat:
 
Met de Cloud Nine Micro Wand Krultang maakt u mooie krullen voor ieder gewenst kapsel. Door een geheim ingrediënt bij de keramische staaf zal het haar na het krullen een extra mooie glans krijgen. Hierdoor ziet het gekrulde haar er gezond uit. Door de keramische platen zal het haar bij het gebruik van de krultang niet uitdrogen.

  Garantie: 
Cloud Nine garandeert de kwaliteit van haar producten en biedt daarom een jaar garantie op Cloud Nine Micro Wand.