12% korting

Meer afbeeldingen

Cloud Nine Waving Wand

Normale prijs: € 169,00

Special Price € 149,00

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

Cloud Nine Waving Wand is ideaal voor het maken van grote, volle krullen of losse waves. De Waving Wand is geschikt voor half lang tot lang haar en ideaal voor het maken van verschillende krullen. Cloud Nine Waving Wand is in te stellen op drie warmtestanden, van 150 - 230°C, wat de krultang geschikt maakt voor ieder haartype. De Waving Wand krultang is makkelijk in te stellen door het one-touch systeem.

Het handige LED display laat duidelijk zien op welke warmte de krultang staat ingesteld. De keramische, plaat bevat een geheim ingrediënt waardoor het haar een mooie glans krijgt. De unieke snoer van de Waving Wand zorgt voor een ultieme bewegingsvrijheid en draait 360°. De intelligente technologie herkent het wanneer de Waving Wand 30 minuten niet gebruikt is en schakelt in dit geval automatisch uit. De Cloud Nine Waving Wand beschikt over een handig, uitklapbaar standaard waardoor de krultang gemakkelijk is neer te zetten zonder iets te beschadigen.

Meer info

Overige informatie:
 • Totale lengte tot aan het snoer: 29 cm
 • Lengte keramische staaf: 14 cm
 • Breedte keramische staaf: 4 cm
 • Lengte van het snoer: 2,55 m


 • Inclusief:
 • Hittebestendige handschoen


 • Gebruik:
 Zet de Cloud Nine Waving Wand aan en laat de Krultang op temperatuur komen. Kies één van de drie warmtestanden naar aanleiding wat voor type haar u heeft. Verdeel het haar in verschillende laagjes met de Cloud Nine Verdeelklemmen en bewerk deze één voor één met de krultang voor het beste resultaat.

  Resultaat:
 
Met de Cloud Nine Waving Wand kunt u een mooie nonchalante beach look creëren. Door een geheim ingrediënt bij de keramische staaf zal het haar na het krullen een extra mooie glans krijgen. Hierdoor krijgt het haar een gezonde uitstraling.

  Garantie: 
Cloud Nine garandeert de kwaliteit van haar producten en biedt daarom een jaar garantie op Cloud Nine Waving Wand.