16% korting

Meer afbeeldingen

Cloud Nine Wide Iron

Normale prijs: € 189,00

Special Price € 159,01

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

Cloud Nine Wide Iron is de perfecte stylingtool om het haar te laten stralen. De Cloud Nine Wide Iron is een makkelijk te bedienen. De stijltang is in te stellen van 75 tot 230 °C, zodat de temperatuur perfect is af te stemmen op het te stylen haartype. Op het duidelijke LED display kan de hittestand makkelijk afgelezen worden.

Cloud Nine Wide Iron heeft gladde keramische platen die een geheim ingrediënt bevatten waardoor het haar prachtig zal glanzen. De platen van de Cloud Nine Wide Iron zijn breder dan de platen van een standaard stijltang, wat het stylen van lang en dik haar makkelijker maakt. De snoer van de Cloud Nine Wide Iron kan 360° draaien, wat een vrijheid aan beweging mogelijk maakt. Daarnaast heeft de Cloud Nine Wide Iron een zeer intelligente technologie die het herkent wanneer de stijltang 30 minuten niet gebruikt is. De stijltang schakelt zichzelf in dit geval automatisch uit en zal volledig afkoelen. Ook past de Cloud Nine Wide Iron zich automatisch aan aan de stroombron en is daarom in ieder land te gebruiken.

Meer info

Overige informatie:
 • Totale lengte tot aan het snoer: 26 cm
 • Lengte keramische platen: 9 cm
 • Breedte keramische platen: 4 cm
 • Lengte van het snoer: 2,90 m


 • Inclusief:
 • Luxe opbergtasje
 • Hittebestendige beschermhuls


 • Gebruik:
 Zet de Cloud Nine Wide Iron aan en laat de stijltang op temperatuur komen. Verdeel het haar in verschillende delen en bewerk de plukken één voor één met de stijltang.

  Resultaat:
 De Cloud Nine Wide Iron maakt het haar perfect stijl. Het haar zal niet uitdrogen tijdens het stijlen dankzij de keramische platen. Door een geheim ingrediënt bij de gladde keramische platen zal het haar na het stijlen een extra mooie glans krijgen.

  Garantie: 
Cloud Nine garandeert de kwaliteit van haar producten en biedt daarom een jaar garantie op Cloud Nine Wide Iron.