Meer afbeeldingen

  • CND Vinylux
  • CND Vinylux

CND Vinylux

€ 14,94

Beschikbaarheid:Niet op voorraad

Details:

Één week lang geen omkijken meer naar je nagels met de Vinylux Weekly Polish van CND!
HOW TO

Stap 1
Reinig de nagels goed met CND™ ScrubFresh. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje ScrubFresh en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigd je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee!

Stap 2
Breng een dun laagje VINYLUX™ in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten

Stap 3
Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX™ polish! !

Meer info

CND Vinylux Weekly Polish zorgt voor een week lang perfect gelakte nagels in slechts twee stappen. De colorcoat met ingebouwde basecoat en een topcoat, voorzien van een ProLight technologie waardoor deze in daglicht blijft uitharden. Hierdoor wordt de nagellak sterker naarmate de week vordert en blijft de hoogglans finish behouden.


De collectie bestaat uit verschillende fashionable kleuren en heeft een professionele afwerking.


Belangrijke kenmerken:

  • Diverse kleuren
  • Langdurig resultaat
  • Glanzende finish
  • Professionele afwerking

 

Gebruiksaanwijzing:


De Vinylux Colorcoat breng je aan op schone nagels. Scrub ze vooraf met de Scrubfresh voor een goede hechting. De Colorcoat van Vinylux breng je aan in twee of naar wens in drie dunne laagjes. Vervolgens breng je de Topcoat aan deze laat je 8,5 minuut drogen.

.

Mogelijk ben je ook geïnteresserd in de volgende producten: