Bestelling retourneren

Zichttermijn

Voor je bestellingen geldt een zichttermijn van 7 dagen vanaf het moment dat de bestelling in jouw bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden (tel: 0031-(0)74 2780449 of e-mail: info@greatbeautybar.nl)
 
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren.
Je kunt het artikel retourneren:

- binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen
- als het artikel compleet is
- in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en (fabrieks)verpakking.

 

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast.

 

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:  

- Voeg altijd het retourformulier bij het pakket.
- Stuur je meer dan één pakje terug en heeft u maar één retourformulier, voeg dan bij de andere pakketten een briefje met daarop jouw naam, adres, klantnummer en factuurnummer. 

Retourformulier PDF Retourformulier PDF  Download hier jouw retourformulier


Kosten voor retourzenden
 
Je betaalt verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van jouw bestellingen. Retourneren is op eigen kosten, tenzij GreatBeautyBar.nl je niet de correcte producten heeft geleverd. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.  

Als je bij jouw retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt GreatBeautyBar.nl wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere lengte of kleur. De verzendkosten van €6,03 (binnen Nederland) kun je overmaken of contant bij jouw retourpakket doen.

 

  De verzendkosten bedragen 6,03